IN JULI 2010 PARTICIPEERDEN DE RASKALS IN HET WERKKAMP-PROJECT VAN VZW SCHELD'APEN. IN "STUDIO KAZEMAT", EEN GEÏMPROVISEERDE OPNAMERUIME IN HET VOOROORLOGSE FORT VAN HOBOKEN, WERKTEN ZIJ EEN MAAND LANG AAN DE BLAUWDRUK VAN HUN EERSTE VOLWAARDIGE ALBUM "REVERB KISSES".


16-07-2010

LICHT UIT!

1 opmerking:

  1. Dat valt me nu een beetje tegen, zeg! Je zou toch denken dat jullie die radiohit ondertussen al blindelings kunnen spelen.
    En nee, ik heb niks beters te doen dan lekker wat commentaar te geven bij deze blog (tenzij het onkruid te wieden maar daar heb ik écht geen zin in). Ik heb een zee van tijd dus ga er nog even mee door.
    Je zou in het vervolg wat meer moeten repeteren met het licht uit, dan kunnen jullie je op het podium meer focussen op andere dingen dan het bespelen van je instrument. Aangezien ik niks van muziek ken, kan ik alleen maar wat leuteren over taalfouten en podiumprésence, wat absoluut niet van vitaal belang is. Daarom wens ik jullie, koene ridders, nog veel plezier en productieve dagen toe in het Kazemat Kasteel!

    BeantwoordenVerwijderen